Kiinnostaako vapaaehtoistyö Mufindissa?

Yleislääkäri Outi Karhunen työssä Mdabulon sairaalassa

Yhteistyökumppaniemme hengessä vapaaehtoisten tulee sitoutua työssään tavoittelemaan köyhyyden ja epätasa-arvon vähentämistä. Me uskomme, että työllä, jota teemme, on merkitystä, tarkoitus ja vaikutusta. Toivomuksemme on, että vapaaehtoiset kokisivat samoin. Haemme vapaaehtoisia, jotka ovat ahkeria, joustavia, luovia ja intohimoisia yhdyskunnan kehittäjiä. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta edellytämme avointa mieltä ja avointa sydäntä.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi sekä ammattilaiset että ei-ammattilaiset vapaaehtoiset. Ammattilaisia ovat tutkinnon suorittaneet, joilla on lisäksi työkokemusta ja jotka haluavat tuottaa palveluja yhteisölle. Esimerkkejä ovat opettajat, lääkärit, sairaanhoitajat, hammaslääkärit, liiketoiminnan osaajat, lakimiehet/naiset jne. Ei-mmattilaisia ovat mm lukio- tai yliopisto-opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneista esimerkiksi jostain erityisestä projektista. Klikkaa linkeistä saadaksesi lisää tietoa. Vapaaehtoisilta edellytetään englannin kielen osaamista, minkä vuoksi linkit ovat vain englanninkielisiä.

Jos olet kiinnostunut opetustyöstä, tutustu mahdollisuuksiin myös täällä. Mufindin alueella toimivat Madisi Secondary School ja Sawala Secondary Scool

Lapset kaipaavat läsnäoloa