Partnerit


Foxes' Community and Wildlife Trust (Foxes' NGO) on tansanialainen kansalaisjärjestö, joka hallinnoi projekteja Mufindissa. Järjestön perusti Foxien perhe huhtikuussa 2005, ja kaikki partnerit tukevat heidän hankkeitaan.


Orphans in the Wild on Isossa-Britanniassa rekisteröity Foxien perheen perustama hyväntekeväisyysjärjestö välittämään brittien lahjoituksia Mufindiin. Järjestön väsymättömät vapaaehtoiset ovat tukeneet lääkehankinnoissa, hankkineet lahjoituksia Mufindiin ja myötävaikuttaneet kaikissa projektiin kuuluvissa hankkeissa. Heidän kotisivunsa on www.wildorphans.org.


Mufindi Orphans Inc on amerikkalainen hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustettu tukemaan Foxes' NGO:n projekteja Tansaniassa. Yhdistyksen kotisivu on www.mufindiorphans.org.


African Book Box Society on tukenut hankkeita vuodesta 2007 alkaen. Se on keskittynyt koulutukseen mutta on antanut myös merkittäviä lahjoituksia lastenkylän käyttökustannuksiin, HIV-projektiin ja terveydenhuoltoon. Sen tuki on pelastanut henkiä ja parantanut koulutusinfrastruktuuria alueella. Kanadalaisen järjestön www-sivut löytyvät osoitteesta www.AfricanBookBox.org.

 

Toinen kanadalainen yhdistys, Mufindi Orphans Canada Ottawasta kerää tukea ja lahjoituksia. African Book Box Society on ystävällisesti käsittellyt nämä lahjoitukset, koska yhdistyksellä ei vielä ole hyväntekeväisyysjärjestön statusta. Mufindi Orphans Canadan aktiviteetit päivitetään tänne: www.MufindiOrphans.ca.


Tammikuussa 2014 perustettiin Suomeen Mufindin Ystävät ry -niminen yhdistys tukemaan hankkeita Mufindissa. Yhdistys haluaa tukea erityisesti lasten ja nuorten koulunkäyntiä, lastenkylää sekä kotikäyntityöhön liittyvää terveydenhuoltoa.